2021-07-06 21:41:51

____________________________________________________________ VAŽNA OBAVIJEST OSMAŠIMA – UPISI U SREDNJE ŠKOLE!

7. srpnja 2021. godine u 12:00 sati zaključat će se vaše liste prioriteta za upis srednjih škola te je od toga trenutka omogućen ispis prijavnica. Imat ćete mogućnost dohvata prijavnice sa svog sučelja; prijavnicu potpisujete vi i vaši roditelji te je zatim elektronički dostavite svom razredniku/ici (s e-mail adrese roditelja) NAJKASNIJE do 9. srpnja u 15:00 sati. Razrednici potom svakom učeniku moraju označiti da je zaprimljena prijavnica. Iako je rok 9. srpnja, bilo bi dobro to obaviti što ranije kako je dogovoreno na zajedničkom roditeljskom sastanku.

Školama/razrednicima je omogućeno da zaprimljene prijavnice evidentiraju do 9. srpnja do 21:59 sati. Nakon navedenog roka neće biti moguće evidentirati dostavu prijavnice te će učenik biti obrisan s ljestvica poretka.

U opravdanom slučaju, ako učenik nije u mogućnosti potpisati prijavnicu, dovoljan je potpis roditelja/skrbnika. Ako ni roditelj/skrbnik nije u mogućnosti potpisati prijavnicu, prijavnicu može potpisati opunomoćena osoba (roditelj/skrbnik daje punomoć kod javnog bilježnika).


Osnovna škola Dragutina Tadijanovića Zagreb