preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dragutina Tadijanovića Zagreb

Vijesti

Provedba županijskog natjecanja iz njemačkog jezika

Autor: Igor Tomičić, 9. 3. 2021.

OSNOVNA ŠKOLA DRAGUTINA TADIJANOVIĆA

BOLNIČKA 60A

10090 ZAGREB

njemacki.natjecanje@gmail.com

 

Županijsko povjerenstvo za pripremu i provođenje natjecanja učenika osnovnih škola iz njemačkog jezika

 

KLASA: 134 – 01/21 – 01/1

URBROJ: 251 – 182 – 21 - 3

ZAGREB, 09.03.2021.

 

Prema odluci Stožera civilne zaštite Grada Zagreba  o nemogućnosti održavanja županijskog Natjecanja iz njemačkog jezika u školi domaćinu OŠ Dragutina Tadijanovića, županijsko će se natjecanje održati u matičnim školama pozvanih učenika.

 

Županijska razina Natjecanja iz njemačkog jezika održat će se 17.03.2021. s početkom u 10 sati.

 

Predsjednica Županijskog povjerenstva dostavlja ispitni materijal za sve kategorije uključujući i zvučne zapise tekstova za slušanje s razumijevanjem na dan natjecanja 17.03. matičnim školama u 8:00 ujutro.

Odgovorna osoba za provedbu Natjecanja je ravnatelj/ica matične škole.

Natjecanje počinje u 10:00 i završava u 12:00.

 

Način provođenja Natjecanja u matičnim školama natjecatelja:

  •  učenici ispit pišu u svojim matičnim školama, a nadzire ih najmanje dvoje učitelja koje imenuje ravnatelj škole i koji nisu mentori učenicima
  •  prije početka pisanja ispita dežurni učitelji dužni su učenicima pročitati upute s naslovnice ispita te provesti pisanje u skladu s tim uputama.

 

Ako škola ima učenika koji je pozvan na županijsko Natjecanje, a izrečena mu je mjera (samo)izolacije, ravnatelj škole dužan je o tome obavijestiti Županijsko povjerenstvo najkasnije do 16.03. u 12:00 sati. Nakon toga učenik može pristupiti Natjecanju, koje će Školsko povjerenstvo za njega organizirati na daljinu, i to na jedan od dvaju načina:

 

  1. tako da se učeniku otisnut ispitni materijal dostavlja na njegovu kućnu adresu u zapečaćenoj omotnici te učenik ispit piše kod kuće i pod videonadzorom člana Školskog povjerenstva;
  2. tako da se učeniku ispitni materijal dostavlja elektroničkom poštom u obliku PDF datoteke koja se može popunjavati te učenik ispit piše na računalu kod kuće i pod videonadzorom člana Školskog  povjerenstva.

 

Natjecanje se i u tom slučaju provodi u skladu s uputama objavljenim u Dodatnim uputama za provedbu školske razine Natjecanja iz njemačkog jezika 2021. https://www.azoo.hr/natjecanja-i-smotre-arhiva/dodatne-upute-za-provedbu-skolske-razine-natjecanja-iz-njemackoga-jezika-2021/.

Prije početka pisanja ispita dežurni učitelji dužni su učenicama/učenicima pročitati upute s naslovne stranice ispita.

Nakon završetka provedbe županijskog Natjecanja, originalne ispitne materijale - učenikov ispit, list s odgovorima, list sa zaporkom i papir s bilješkama (ukoliko ih je bilo) kao i potpisanu privolu za obradu osobnih podataka za maloljetne učenike  s naznakom za županijsko natjecanje treba staviti u kuvertu i ISTI dan KURIRSKOM SLUŽBOM ili OSOBNO dostaviti u OŠ Dragutina Tadijanovića, Bolnička 60A, Zagreb  do 17:00.

 

Županijsko će se povjerenstvo sastati u školi domaćinu 18.03. u 11:00 sati, u 16:00 sati će objaviti rješenja na mrežnim stranicama OŠ Dragutina Tadijanovića kao i privremenu ljestvicu poretka. Učenice/Učenici i njihove mentorice/mentori mogu elektroničkom poštom na e–mail adresu njemacki.natjecanje@gmail.com poslati prigovore Županijskom povjerenstvu od 16:30 do 17:30 sati.

SLUŽBENA LJESTVICA PORETKA BIT ĆE OBJAVLJENA 18.03. u 18:00 sati NA MREŽNIM STRANICAMA  OŠ DRAGUTINA TADIJANOVIĆA.

 

SVIM UČENICIMA I NJIHOVIM MENTORIMA ŽELIMO PUNO USPJEHA!
POVEZNICE

 

 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

 

Pravobranitelj za djecu

unicef

Plavi telefon

Hrabri telefon 0800 0800

Vodič kroz zanimanja

Portal 
za škole

 

 
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 9. 2017.

Ukupno: 178892
Ovaj mjesec: 2728
Ovaj tjedan: 458
Danas: 23
 
 > Natjecanje iz njemačkog jezika
CMS za škole logo
Osnovna škola Dragutina Tadijanovića Zagreb / Bolnička 60A, HR-100090 SUSEDGRAD Zagreb / www.os-dtadijanovica-zg.skole.hr / ured@os-dtadijanovica-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju