preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dragutina Tadijanovića Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

____________________________________________________________ OBAVIJEST ZA RODITELJE PRVAŠIĆA U ŠKOLSKOJ GODINI 2022./2023.

Autor: Orest Graljuk, 28. 2. 2022.

Poštovani roditelji budućih prvašića,

prvi korak pri upisu Vašeg djeteta u prvi razred je javljanje i dogovaranje pregleda kod školske liječnice (dr. Kovačević Svaguša, Školska ambulanta Gajnice, tel. 01 3452 132, neparni datumi ujutro, parni poslijepodne). Uz to, trebate se prijaviti putem platforme Terminko za razgovor s Vama i djetetom u školi. Ta platforma bit će aktivna od veljače 2022. Kod prijave trebat će ispuniti Obrazac za roditelje i Upisnicu (koju potpisuju oba roditelja, ali postaje važeća tek nakon sastanka Povjerenstva i odobrenja za upis). Sve ostale informacije dobit ćete izravno od stručnih suradnica tijekom razgovora u školi.

 

Program produženog boravka:

Na razgovor u školu treba donijeti potvrde o zaposlenju oba roditelja ukoliko imate potrebu za uključivanjem djeteta u produženi boravak (samohrani roditelji koji imaju samostalno skrbništvo donose potvrdu samo za sebe). Roditelji korisnici socijalne pomoći donose potvrdu Centra za socijalnu skrb.

Na procjenu prije upisa u prvi razred u našu školu dolaze isključivo djeca s našeg upisnog područja (s liste Gradskog ureda za obrazovanje). Djeca čija braća i sestre već pohađaju našu školu bit će upisana, ali postupak procjene prolaze pri školi na čijoj se listi nalaze i po dobivanju pozitivnog mišljenja javljaju se našem Povjerenstvu.

 

S poštovanjem,


Ravnateljica Mirjana Sajko, prof.
POVEZNICE

 

 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

 

Pravobranitelj za djecu

unicef

Plavi telefon

Hrabri telefon 0800 0800

Vodič kroz zanimanja

Portal 
za škole

 

 
Tražilica
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 9. 2017.

Ukupno: 197569
Ovaj mjesec: 1520
Ovaj tjedan: 81
Danas: 81
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Dragutina Tadijanovića Zagreb / Bolnička 60A, HR-100090 SUSEDGRAD Zagreb / www.os-dtadijanovica-zg.skole.hr / ured@os-dtadijanovica-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju