preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dragutina Tadijanovića Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

____________________________________________________________ POČETAK ŠKOLSKE GODINE - VAŽNE OBAVIJESTI

Autor: Orest Graljuk, 31. 8. 2021.

Početak nastave

Prvi dan škole, u ponedjeljak, 6.9.2021. nastava počinje:

- za parne razrede u 8.00h

- za neparne razrede u 13.00h.

Učenici će imati 3 nastavna sata sa svojim razrednicima. Sa sobom trebaju ponijeti torbe za udžbenike koje će dobiti u školi.

Produženi boravak za 2.abc
2.abc ima redovitu nastavu i produženi boravak od prvog dana, tj. ponedjeljka, 6.9.2021.

Osnovne informacije o organizaciji rada i epidemiološkim mjerama
Od utorka, 7.9.2021. počinje uobičajena nastava. Nastava u jutarnjem turnusu počinje u 8.00 sati. Učenici od 5. do 8.r. ulaze u školu u 7.45h, a od 1. do 4.r. u 7.55h. Poslijepodne nastava počinje u 13.45h. Učenici viših razreda ulaze u školu u 13.30h, a nižih u 13.40h.

Učenici ulaze u školu prema priloženom rasporedu ulaska, dezinficiraju potplate i peru ruke u učionici (toaletu ako u učionici nema umivaonika). Ne preobuvaju se. Izuzetak su učenici u produženom boravku koji trebaju imati papuče, tj. obuću prikladnu za dulji boravak u školi. Učenici viših razreda u školi nose maske, osim onih koji imaju liječničku potvrdu o izuzeću. Roditelji mjere povremeno kod kuće temperaturu djeci, tj. kada sumnjaju da dijete ima povišenu temperaturu. Dijete koje ima simptome moguće zaraze i/ili bolesno dijete ne smiju slati na nastavu.

 

Detaljne informacije o radu, suradnji s učiteljima i svim mjerama roditelji će dobiti od svojih razrednika na 1. roditeljskom sastanku uživo u školi, u pravilu, u prvom tjednu nastave.

Prvi razredi
Prvi razredi dolaze u ponedjeljak, 6.9. 2021. u školu u 11.00h. Učenici će biti sa svojim učiteljicama do 12.00h kada roditelji dolaze po njih i odvode ih kući. Prvi nastavni dan i produženi boravak za 1.abc je utorak, 7.9.2021.

Detaljne informacije roditelji prvašića dobit će na roditeljskom sastanku u školi u četvrtak, 2.9.2021. u 18.00h. Pri dolasku na roditeljski sastanak u školu roditelji trebaju imati masku, dezinficirati potplate i ruke te izmjeriti temperaturu. Na vratima učionica bit će popisi učenika po razrednim odjelima. Učionice su u prizemlju desno od glavnog ulaza:

- 1.a, učiteljica Martina Čvek, učionica broj 4

- 1.b, učiteljica Vera Radušić (produženi boravak Hrvojka Sopka), učionica broj 2

- 1.c učiteljica Mirjana Vedak (produženi boravak Ana Mikulić), učionica broj 3.

Molimo roditelje da, zbog poštivanja epidemioloških mjera, na sastanak dođe samo jedan roditelj. Sa sobom trebate ponijeti nešto u čemu ćete ponijeti kući udzbenike svog prvašića.

 

Važna napomena:

Ovisno o odobrenju nadležnih institucija vezanom uz trajanje nastavnog sata može doći do izmjene satnice o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

 

Svim učenicima i roditeljima želimo uspješnu školsku godinu.

 

Djelatnici i ravnateljica škole

Važni dokumetni:

  1. Podsjetnik o mjerama za sprečavanje i suzbijanje epidemije koronavirusa u školi
  2. Upute za sprečavanje i suzbijanje epidemije bolesti COVID-19 vezano uz rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u  školskoj godini 2021./2022.
  3. Prijedlog satnice 40 minuta
  4. Protokol ulaska u školu za razrede 1.-4.
  5. Protokol ulaska u školu za razrede 5.-8.
POVEZNICE

 

 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

 

Pravobranitelj za djecu

unicef

Plavi telefon

Hrabri telefon 0800 0800

Vodič kroz zanimanja

Portal 
za škole

 

 
Tražilica
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 9. 2017.

Ukupno: 202611
Ovaj mjesec: 263
Ovaj tjedan: 93
Danas: 22
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Dragutina Tadijanovića Zagreb / Bolnička 60A, HR-100090 SUSEDGRAD Zagreb / www.os-dtadijanovica-zg.skole.hr / ured@os-dtadijanovica-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju